Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VIII. Sabotör

Om priset för mödan att väcka valkyrian
Blir att elden hon bär förtär alla pusselbitar
Mödosamt sammanfogade av haggan

Hon kan inte kan väja undan blicken
Vill slukas och brännas
På med mera björkved så det brinner bra

Tryck på den stora röda knappen
Explosivtekniker

Eller mäktar haggan tämja eldens framfart
Charma Valkyrian med löften om äventyr
Vända hennes blick
Blunda för elden

Och se mot solen
Apollons storhet
och allt liv




Fri vers (Fri form) av 1amDina
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-09-27 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1amDina
1amDina