Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


myggfis

en myggfis
i ansiktet

och jag
blev arg

om du setat här
hade allt blivit
annorlunda




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-09-27 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP