Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ATT RISTA KÄRLEK RÄTT.


FRÅN LUNDARNA

Du bör aldrig förtära ur orena tråg
från Uthusets eget stinkande träck,
eländet formar bara stenblommor,
så ta löjande ting förgångna väck

Låt icke tomheters vältalare yra dig
i skrifter från forna och senare tider
Till prägeln märkbart skrivna att styra
och utav missvisande spår detta lever

Ert tandlösa gaggande räcker här föga
när ofödd blivit gjord visare än åldrad
och Enda vilja vilken fullt ut kan fyllas
befinnas vara er önskade vilja att ändas

Må ni sota för er vämjeliga avfallstro
där inget liknat vett någonsin tog bo!
Detta skall ryckas av! Huggas sönder!
Förverkat är allt ni kallat Rättigheter!

SVAGASTE VAPEN ORÄTTFÄRD VARA
HÅLL BORTA OCH OLIKT VÅRT ATT HYLLA

Invid dessa fagra och skimrande Solväckta träd
har Midgård länge varit vår plats att hägna
Röstsmidda stavarna av markerna och skyarna
hörs ljudas från lundarna bland de till Livet Valda

Kan svårligen stjäla mitt eget ägande
och lärde Valen endast Högt och Rätt
Stegen gå starka i gömda Odinslundar
inför väntade Tider att hålla i Heiligt




Fri vers av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-28 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP