Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Appar som klappar

Känner ej igen den värld
jag kom till för längesen.
Den jag ser är undernärd
på närhet och androgen.
Känslor är ett minne blott,
AI bemämästrar världen.
Det är Nya Tidens lott
att ingå i den härden
vars existens är appar.
Smartphonens touchknappar
andvänds för att ladda ned
en psykolog att prata med.
Men önskar man bli hållen
får spännbältet den rollen.
När man inte orkar mer
att leva utan kontakt,
kanske spännbältet sig ter
allt mindre skambelagt.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-09-29 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP