Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boas råd

ni vet hurdant
det funkar
när det inte
blir bra
det man vill göra

kan inte mera
göra intressant konst
ni vet hur det är då
bara skit flyter
ut ur ens penslar
och dikterna inte
blir bra

lägg ned
alla försök
säger morbror boa
då man vill
men inte kan
få det att
bli till nåt




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-09-29 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP