Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livet är här och nu

 

Livet ger oss sällan

en andra chans

var inte rädd för att ta den

 den kommer aldrig

igen

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-09-30 12:35



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Tack :)
2023-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP