Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


janet

får points
för att jag
är snäll
och rar

blir bjuden
på popcorn
av janet
som jag
¨1974 inte
förstod var
jesus

och som dylan
säger ska
man aldrig säga
nej till nån
man förstår
älskar en




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-30 11:01



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
gillar
2023-09-30
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP