Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din bara Din (seriefigur)


vill vara Din seriefigur
Din fantasi
Din

snurrar skrattar smälter
önskar
är så närvarande
men ack
så långt borta

Din
bara Din

vill bara vara
Din seriefigur

så nära så

borta

så långt
borta

men så nära

i Din värld av
figurer i serie
Din serie av

figurer




Fri vers av MariL VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2023-09-30 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP