Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt henne komma för att stanna, jag vet att du vill

 

Längtan sjunger
bortom alla ord, alla kända
meningar och tankar
bortom allt i denna värld
med saknadens sorgsna melodi
dansande uti människobröst
sjungande vemod i hjärtats djup



Så långt bortom
fjärran hav och land
ljuder hennes lockande stämma
dag som natt, i gryning och skymning
ständigt återkommande
där för alla att känna
och höra


Denna innerliga sång
om längtan efter KÄRLEKEN
livets stora lycksalighet
kroppars bubblande glädjerus  
jublande härlighet, fjärilars lätta vingslag
helhet då fränden är funnen
och lugnet då själen äntligen
hittat hem



Lyss till längtans sång
som sjunger i hjärtat uti ditt bröst


låt Henne göra dig lycklig
  




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-09-30 23:29



Bookmark and Share


  träsnidaren
innerligt
2023-11-11

    Solbelyst
Starkt lockrop för den tvekande ”generalen” :)

Av någon anledning tänkte jag:

-Hmm detta är lite ”Visst gör det ont när knoppar brister” som kanske bättre appellerar en man.
2023-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP