Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lär dig skriva innan du lägger ut sådan skit, lilla gumman. Vi vill inte se dig förrän du kan skriva

 

Man borde sova vid den här tiden. Men i stället så sitter man här vid datorn. Låter fingrarna glida över tangentbordet. Detta är ytterligare en utav mina texter som kommer få så jävla hård kritik så orden kommer suddas ut i rent självförsvar. Typiskt egentligen, att man ska låta en gammal förskolelärare från Umeå förstöra en midnatts konferens med ens tankar. Det är liksom inte mitt fel att jag suger.

 

 

 

"Ditt verk är helt utan mening, struktur eller känsla. Man kan nästan inte kalla det ett verk lilla gumman."




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-08-17 01:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skämtad ebara!
2006-08-21

    ej medlem längre
jag gillar dina verk...men det här är alltför tillgjrt ostrukturerat för att passa min smak! :P :P HAHAH DÄR FICK DU!
2006-08-21

  Jinzan
nemen... är det sant att det har hänt? Den personen måste vara dum ihuvudet! ;) Jag gillar dina verk! :) den här också!
2006-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema