Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

berömd tystnad

varför är det så
tyst från den
som bestämmer
så fort jag
äskar hjälp'
ur detta trångmål

kom in i mig
och gör mig till den
domare
som jag ville bli
'då jag döpte
om mig till
immanuell domunge
brukar jag säga

men bara tystnad
från den som bestämmer
ges till svar




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-03 07:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP