Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

01:40

Jag är inte särskilt trevlig igentligen. Men på något mysko sätt får alltid lärarna för sig att jag är charmig. Hur charmig kan jag vara när det enda jag vill är att slita huvudet av dem när de kallar mig Sofie. Lyllo den som var psykopat, det skulle vara jävligt skönt att få något gjort.

 

 

 

tänk bara,

 

få vrida nacken av den bimbon
med brösten stora som kranium.



få skalpera miffot på trejde våningen
som alltid klagar på musiken.



få slå ner skithögen
som står och väntar på köpare vid skolgården.



få krossa skallen
på pervot i Konsum.

 

 

 

 

kastrera livet och se det

böla till döds.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hur charmig är jag nu Magistern?




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 559 gånger
Publicerad 2006-08-17 01:40



Bookmark and Share


  galjonsfigur
HAHAHA, JÄTTEBRA. ^^ det är sånt man skulle vilja göra, eller kanske inte, men drömma kan man. x')
2006-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema