Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


jeans

jag väljer inte
toni har valt vilka
jeans jag ska ha

hon har stulit
minna 1100kr jeans
och kastat dem
i soptunnan

mina förnämsta jeans
de heter RAW och
är bäst

vad kan jag göra

jo jag kan
be bosse lämna tillbaka
de röda chinos
han hade på sig
för 2 veckor sen
och kräva rättvisa




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-10-04 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP