Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i väst-berlin

är jag den
ende valandskonstnären
som inte
håller

jag och eva
var i väst-berlin
i början av¨80-talet

jag hade inga bilder
visa för mannen
som hade galleri taube

jag måste bli
renhårigare
och ta chansen
då den kommer
och alltså vara beredd

för några dagar sen
hittade jag ett
skissblock i a5-format
med bilder i dur

disney
och dali

mycket roligt




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-10-04 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP