Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


blä!

vaken med lust
att vara vaken
och då och då skriva

hittade en go teckning
att posta till denna text

jag önskar att livet
stannar till
och bär med mig
till himmelriket

ingen orsak
vara orolig
om jag tänker efter

gud har sagt
att jag inte
ska oroa mig
för ondskan




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-05 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP