Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livshjulets spann

Alla är ej gjorda för
sakerna som du utför.
Klara av det som du kan.
Olikheter finns därför.
Var och en av oss tillför
något i livshjulets spann.

Tänk om alla det förstod
att var resa är uppgjord
Har valts långt i förhand.
Alla bär ett hjältemod,
rädsla styr på denna jord.
Karma skapar blodad tand.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-08 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP