Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilshaiku


Din svärm av fjärilar
flyger i solens tecken

Larverna spricker




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 486 gånger
Publicerad 2006-08-17 11:55



Bookmark and Share


  Cris
Fint... fjärilar är underbara små varelser
med sitt flaxande blir man glad...

härlig bild... den ger en känsla av
att något händer...nåt bra även
när något brister
2006-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP