Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort dikt.


Höstlöv

I en osynlig vind
under gungande grenar
dansar höstlöven in
vintern.

© Haldor Paulsson




Fri vers (Fri form) av Haldor Paulsson
Läst 89 gånger
Publicerad 2023-10-13 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haldor Paulsson
Haldor Paulsson