Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vargen

jag har hört ryktas
att jag i norberg
har öknamnet
vargen

ska jag
bry mig?

nej säger rösterna
och jag ler
då de visar sig
att lammen
inte är rädda för mig




Prosa av SatansSon VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-10-14 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP