Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


gimp

nu vet jag
inte mera jag hur
man gör en bild med gimp

jag har försökt
i en halvtimme
men inte lyckats
få det att¨
bli som nyss




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-10-15 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP