Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mamma, livet ditt var alldeles för kort..


Ditt liv

Ditt liv rinner genom mig
Det fortsätter rinna
Genom år i min ärrade hud

Du finns i mina skrattrynkor
De nya, som kommit med åren
I ögonen, de som tittade på din kropp
När den inte längre andades liv

Pulserande ådra under min hud
En längtan för stor för att glömma
I ditt hjärta vill jag mina minnen
För alltid gömma




Fri vers (Fri form) av Angela Engström
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-18 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Engström
Angela Engström