Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du läser det här har jag gått vidare

ibland vill jag berätta för dig
vad som hänt sen sist

Inser sedan att du inte förtjänar det.
men;

hon är död och borta.


och jag är kär igen




ja, kär.



märk väl;
jag är kär.


han rör min själ på ett sätt
du aldrig kunde

och han förstår mig
på ett sätt du aldrig ville.



du, gast
skingra dig nu!


gå vidare in i livet
det som det ju finns så mycket av


livet väntar inte på dig
(eller mig)



min käraste klappar kinden
han föser kroppen närmre
viskar kärleksförklaringar
och..

värmen han utstrålar..

eliminerar
allt
ditt
mörker




Fri vers (Fri form) av Angela Engström
Läst 65 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-03 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Engström
Angela Engström