Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig jag mötte i april

jag sken upp
när du sa att du älskade mig

är tanken förbjuden nu
nu när kärleken är gömd bland minnen?

finner jag dig fortfarande
där uppe bland molnen när jag flyger?

när hjärtat slår sådär som det gjort förr


gudomligt nära står jag dig nu som då

fullkomligt
obarmhärtigt
brutalt;

omfamnad
värmd och
älskad.


Vad finns där att säga mer än att-
jag önskar att saker vore annorlunda
att livet bjudit mig på mer

du med dina vackra händer, läppar
din kind med tårarna jag orsakat

fingrarna som bläddrar, byter blad


din kärlek blöder in i mig
jag älskar dig till dess jag inte kan älska mer
det hoppas jag att du för alltid ser




Fri vers (Fri form) av Angela Engström
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-10-21 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Engström
Angela Engström