Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ren och sann

över skärmen'
är det brunt
från pepparkakorna
jag är modig nog
erkänna att jag nyss
käkat

och utan mig
och mitt leverne
hade kusin CarlUlf ätit
ihjäl sig

jag väger approximativt
80 kilo

ja och ser fram
emot slutet
där jag lever
ren och sann




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-10-19 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP