Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kul i Himmelriket

att vara ensam
är ingen konst

svårigheterna kommer
då man blivit två

jag brukade tänka
att man slipper bekymra sig
om man har kul i
himmelriket
med alla brudar
som finns där
bara för mig

men blir det det
då man som jag
är ovan
vid sällskap

det enda jag vet
är att det är en gud
som till slut bestämmer
vad det blir

ge mig kunskap idag ni
som känner
honom




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-19 15:28



Bookmark and Share


  AKT VIP
Ingen känner Gud
utom Gud
och det är förunderligt.
2023-10-19
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP