Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om aftonsolen.


En ljudlös sol

Aftonsolen smyger
ljudlöst sig uppför en
husfasad

Och försvinner snart
bakom taket
Som en skugga

Jag fick en
gratisskjuts
Med blicken.

(c) Haldor Paulsson




Fri vers (Fri form) av Haldor Paulsson
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-20 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haldor Paulsson
Haldor Paulsson