Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kvällspressen

en egoist i Svartsjö
tror inte på Gud
han tror
på kvällspressen
och hoppas att
han kommer till
ett bra pensionärshem
där han får
garanterad tandvård
och en go runk
av en snäll skötare
dö vill han inte
hellre tar han gift




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-10-20 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP