Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om en fågel.


Hoppar i luften

En liten fågel
kommer ovanför mig
hoppande i
luften
Med sina vingar.
(c) Haldor Paulsson




Fri vers (Fri form) av Haldor Paulsson
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-10-24 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haldor Paulsson
Haldor Paulsson