Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagmar dog ung

Min faster har släktforskat
jag har tittat i pärmen
det stod
Dagmar dog ung
Min faster har skrivit en novell




Fri vers av Fulkultur
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-10-24 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fulkultur