Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färdas i mitt rymdskepp,


Bryr mig inte något om

du tror att jag är knäpp.

Färdas glatt i något som

jag kallar mitt rymdskepp.

Reser mellan stjärnorna,

galaxer du ej ser.

Bort ifrån jordhjärnorna

som sig så slutna ter.

Från intellektets illusion

om verklighetens grund.

Färdas i en dimension

av NU i varje stund.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-25 06:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP