Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själarnas kemi


Jag blev kär för längesen

i den ädlaste av män.

Förälskelsen finns kvar än.

Vem glömmer sin själsvän?

Men den kärleken fick bli

ett vackert minne inuti

mitt hjärta tills jag dör.

Först när hjärtslagen upphör

på oss två förenas vi

av själarnas kemi.

När två själar blir till en

så lyser himmelen.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-25 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP