Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hjärtat på det gröna bladet

Humiliated känslor som bränner
Som elden formad till hjärtat du tog
Har du nu gett det tillbaka
Jag tror nog det
Det känns så
Som få
Taga
Du
Nu
Här
Det är en vacker tjej där nu
Med långt ljust hår
Hon samtalar med antingen sin kille eller vän
Men jag tittar dit
Hallå ropar högt
Vart är du
Ha ha haaa
Ljuset brinner där
Där för din skull
Ser dig framför mig
Ditt leende
Ditt allt
Du


Skriven 6 Oktober 2023




Fri vers (Fri form) av Foten 5
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-03 02:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Foten 5
Foten 5