Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drottningar

Du skulle skydda henne
de fanns bara en som hon
Nu gråt skriker hon i sin säng
skriker så stämbanden
går sönder

Hade redan blivit
sviken av killar förr
när du slet ut hennes
hjärta så de började blöda

Gjort allt hon hade förmåga till
nu skriker hon så saker går
sönder i sitt rum så himlen
faller samman utanför fönstret
när hon tror ingen ser
litar inte på nån man längre

Gallskriket ger vika
så rösten går sönder
för hon hittar inte hjärtat längre
vid huvudkudden
tårarna är bara de som var kvar

Men jag ser
han är ute på nån fest
kramar om någon annan
han öppet tar till sin säng
du ligger där och skarpt ler
slet sönder hennes krona på mitten
kastade bort rosa, klarblå o vita
kronjuveler så kraset hördes

Eller kvinnan vars krona
är sönder plockad av
flera års äktenskap som
är borta för du bara försvann
när samtalen dog ut
hon tror ingen ser henne

Men jag ser dom dörrarna
som ännu inte öppnats
jag ser den dörren som
står på glänt

Så låt mig ge er nya kronor
hänger er upp bland
himlens stjärnor där
är ni alla drottningar











Fri vers av Drömmar i universum
Läst 78 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-11-03 16:39



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
En mörk och berörande text, upplevelser som drabbar så många. Som krossar hjärtan, kärleken och självkänslan. Samtidigt anar man en strimma hopp mot slutet.
2023-11-12

  Kungskobran VIP
Kärlek är ett gift
som lätt kommer på drift

Starkt om kärlek och hopp
2023-11-04

  Evelyn Falk Möller VIP
Många av de värsta krigen pågår i privata hem bakom stängda dörrar. Mellan de som lovat varandra evig kärlek, respekt och trohet.



2023-11-03

  Marita Ohlquist VIP
En mörk text som ljusnar på slutet.
2023-11-03

    ej medlem längre
jAHA. kÄRA gUD.



2023-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i universum