Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bondfångarens vilja

jag kunde varit morfar
och farfar
men landa
ville annat

en bondfångare
utan hjärta
som numer arbetar
med att plåta
sin fula dotter
ville annat




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-11-09 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP