Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November-flykts aforism?







Vad vore verklighet
utan dröm?

Som korv utan
senap?








Övriga genrer (Aforism) av Sefarge VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-11-10 10:28



Bookmark and Share


  Glitträ VIP
Fint att du framhåller drömmar utan drömmar blir livet tämligen fattigt.

2023-11-10

  Kungskobran VIP
Einstein lär ha sagt
Fantasin (och drömmen,mitt tilläg)
är viktigare än kunskapen
2023-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP