Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1049.EASY TO DEAL...

===
HOS EN DEL
=keep the leade=

ÄR...HAT ...
=High Energy=

LIKSOM SMÖR
=everybody love=

BREDS PÅ BRÖDET
=Play on words=

FRÅN MORGON
TILL KVÄLL ...
=a dead moment=
===
EASY TO DEAL...
#be out of spirits#kpbf




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-13 07:32



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
kom att tänka på låten
https://www.youtube.com/watch?v=h7V5lnCA7DM
"bread and butter"
av el perro del mar <3

2023-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP