Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Ibland saknar jag

Dig

Ibland saknar jag

Mig

Ibland
Saknar jag mest

Den tanken om dig och den tanken om mig

Som blev, men aldrig på riktigt

 

På låtsas tänker jag att vi är

Fortfarande

Att vi är en tanke, som blev oss

Som förblev  

 

 




Fri vers av ninfea VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-13 11:57



Bookmark and Share


  Page Goldenboy VIP
bra
2023-11-13
  > Nästa text
< Föregående

ninfea
ninfea VIP