Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inräknas som växelvis vagn 17. Samarbete med liktenelegi, kring regeln 8 rader vardera per vagn. Ur medskaparens text väljer vi ut 4 ord, som skola återbrukas. Nu tog jag "sann", "vaka", "porslinsansikten", "räcka" (och nästan "försvann")


Ingalunda Hemligt Material, scen 3

 

 

 

 

-Förstår fröken själv hur den vägen kunde bara försvinna?!

-Rör sig om min inre väg. Som rädslan länge avspärrade...

-Damens demon återfinns bland sina porslinsansikten..?

-Hon brukar räcka ut tungan åt narrar som spelar herrar!

-Finurligt! Hellre är jag en äkta herre som kan narrens roll.

-Säg magistern, hur sann är er kärlek till andlig kunskap?

-Lika verklig som min åtrå till eran blick, mun och öron!!

-Låter som vi skulle vaka närmare ihop, må rentav kyssas?!

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-25 14:00



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Här blev dramat mer konkret. det behövdes kanske. Lutar åt en fortsättning.
2023-11-25
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP