Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont

Fan
Halkade omkull
I förrgår
Vill inte
Leva mera
Rösterna plågar
Och jag har
Fruktansvärt ont
I ryggslutet

Hep Stars

Jag vill inte
Veta nåt om det
Som gör ont

Hela tiden gör
Mitt liv fiasko

Vill inte
Ha det så här
Dåligt

Ge mig ro




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-26 16:57



Bookmark and Share


  AKT VIP
Hoppas att du har haft en bättre dag idag!
2023-11-28
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP