Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon älskar honom, hans doft och smak blir ett med hennes

 

Varma röda läppar

omfamnar hans vackra ståtlighet

smakar sjudande kärlek

givandes njutning

i natten




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-27 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP