Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en gud

en gud
inte en
helt vanlig människa
ja, hjälp
med routern
från en gud
och nu funkar
min dator
som den bör
lyckost mig





Fri vers av SatansSon VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-11-29 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP