Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hjälpare

det blir ett folkslag
av de gosingar
som hjälpte mig
denna veckan
och förra veckan

jag fick kärlek
och mår som
en prins nu
i veckan därpå


är jag
fågel eller
fisk då?




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-30 01:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt!
2023-11-30
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP