Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


liten möter stor

jag har ett
hett temperament
då jag är'
fel ute
och diskuterar
med såna
som inte'
ger mig kredit
för vänlighet
och jag vet inte
vart det bär
jag tycker vardan
är så inihelvete
liten att jag
blitt en jätte
bredvid dess
invånare




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-01 06:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP