Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:D, denna visste jag inte om jag skulle lägga ut, men med påtryckning från Howlit så gör jag det *ler*


Din andedräkt mot min blomma

Av din andedräkt mot min blomma
får den näring att slå ut.

Likt en ståndare reser den sig mot din tunga,
väntar på energin att växa sig större.

För mig närmare, letar mig till njutning, tränger mig på.
Bladen faller isär, öppnar upp för dig,
inbjuder dig att smaka.

Högre reser sig blomman,
tar mig till okända marker, oändligt långt bort.

Kastas ut i universum,
Inget existerar längre runt omkring,
Explosioner, stjärnsken, blixtar…BIG BANG!





Fri vers av Kameleont
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-18 17:03



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Magiskt!
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Kameleont
Kameleont