Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

emil

emil är helt värdelös
människa

han är släkt med
nurse ratched
och duger inte
som skötare
i psykvården

jag vet bara
att jag är¨
guds son
och ska
till himmelriket
och att han
är motståndare
och ska till
helvetet




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2023-12-01 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP