Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

?


jag drack rött vin
tills himlen blev blå
jag skrev mina brev till dig
tills vinet tog slut

sen drack jag vitt vin
tills himlen blev svart
jag rev mina brev till dig
tills vinet tog slut

jag drack vatten
tills himlen blev rosa
jag skrev brev till mig själv
vatten tar aldrig slut

jag skriver brev på brev
men bara till mig själv
lika glasklara som vatten

du var alltid vin
aldrig vatten


ser att din himmel är grå









Övriga genrer av SpamPippiL VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-12-01 22:33



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Mycket av nu kruka sprucken, vin till envar som drucken, kärleken kom och bara som gick, ömhetsbevisen önskades men ingen fick, så kan det gå om få vill, lägga två strån i kors med manken till.
2023-12-02

  karenina VIP
viktigast att måla sin egen himmel i en mjuk fin färg än att låta någon annan som vill sprätta färg på flera stycken göra det. Kloka, insiktsfulla rader.
2023-12-02
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP