Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fy fan fattig

letar efter kärleken
hittar den inte

letar efter skönheten
i min spegel

hittar den inte

jag letar efter
penningar
men har bara
15 spänn¨
på kontot




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-02 12:27



Bookmark and Share


  AKT VIP
Sök och du skall finna, inte det du tror men något annat.
2023-12-04
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP