Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

68

fyller 68
nästa gång
jag fyller år


ja, vem ska
köpa smörgåstårta
vid firandet

jag har ett
humör som
ingen förstår
och en själ
typ 20åringen har




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-03 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP