Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höfter fäst

höfter fäst

och iaf
ann älskar mig

hon kommer
på besök till sommaren

knäppt nog
har jag ingen
bekväm säng
hon får sova
i sjukhussäng
medan jag
sussar i soffan




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-03 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP