Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tiden på året.

När tystnaden inte ger ro
När mörkret inte helar
I det som kallas livet
Tuffar tiden obarmhärtigt på.
Vill inte sjunka
Vill inte vara så svag
Vill inte känna ensamheten tära
När ensamheten blivit min enda vän.

Tragisk, mitt mellan-namn
Den jag blev
Om jag skulle dö nu
Skulle ingen ens märka.
Tänk hur rädslor raserar
Hur ensamheten distanserar
I tystnad väntar jag..
Men på vad?

Hur ensamt kan ett liv vara
Hur litet kan litet bli

Mitt hjärta må kanske slå
Men för vad eller vem

Min inre längtan förgör
Den förtär mig till den grad att..
Vad längtar jag för?




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-04 09:34



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
du kan alltid längta till att drömma
om du inte har
återkommande
mardrömmar alltså...

vi poeter skulle sakna dig
jag tycker om dina dikter i alla fall <3
2023-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP